نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: کنترل کیفیت
موارد یافت شده: 11
1 - اهمیت و کاربرد بیوسنسورها در کنترل کیفیت مواد غذایی (چکیده)2 - کنترل کیفیت تلسکوپ TBLو طیف سنج تابشی (چکیده)
3 - بکارگیری سیستم HACCP در صنایع گوشت و مرغ و نقش آن در امنیت غذایی (چکیده)
4 - بررسی بهداشت و کنترل کیفیت کیمچی با استفاده از باکتریهای آغازگر (چکیده)
5 - بکارگیری فنون کنترل کیفیت آماری برای رد یا پذیرش محموله های کاغذ (چکیده)
6 - کنترل کیفیت بلادرنگ محصولات و تحقق آن در صنایع کاشی با کمک ماشین بینایی (چکیده)
7 - بررسی میکروبی و عوامل موثر در افزایش کیفیت غذاهای دریایی (چکیده)
8 - بررسی روش های فرآوری خاویار و کنترل کیفی آن (چکیده)
9 - بررسی اثر زمان نگهداری تخم میزبان در ویژگی های کیفی زنبور Trichogramma brassicae () (Hym.: Trichogrammatidae) (چکیده)
10 - بررسی اثر زمان نگهداری تخم میزبان و آلودگی به باکتری همزیست Wolbachia در ویژگیهای کیفی زنبور پارازیتوئید Trichogramma brassicae Bezdenko (Hym.:Trichogrammatidae) (چکیده)
11 - طراحی و ارزیابی مروری بر کاربردهای تصویربرداری گرمایی در تجزیه و تحلیل کیفی محصولات کشاورزی (چکیده)